Rangos elismerést kapott az ÉAK Nonprofit Kft.

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Rangos elismerést kapott az ÉAK Nonprofit Kft.

Rangos elismerést kapott az ÉAK Nonprofit Kft.

Idén is egy Marketing Gyémánt Díj büszke tulajdonosa lett az ÉAK Nonprofit Kft. Így már 2x es gyémánt díjazottak lettünk. (tovább...)

Idén is egy marketing gyémántdíj büszke tulajdonosa lett az ÉAK Nonprofit Kft. Így már 2x es gyémánt díjazottak lettünk.

A február 7-én megrendezésre kerülő Marketing Diamond Awards 2023 díjátadó gálán, a „Társadalmi célú kampány,” kategóriában benyújtott ,,Karácsonyfárt ajándék – Ültess egy karácsonyfát” című pályamunkánk marketinggyémánt elismerést kapott!

A program célja összetett volt. Egyrészt fel szerettük volna hívni a résztvevők figyelmét az elkülönítetten gyűjtés fontosságára, valamint az akció népszerűsítése közben bemutattuk a Hulladékudvarokat és az Újrahasználati Központot.

A hulladékudvarokban a lakosság térítésmentesen leadhatja a nagyobb mennyiségű, de még lakossági mértékben „termelt” elkülönítetten gyűjtött hulladékokat, a zöldhulladékot, nagy darabos lomot, építési törmeléket, valamint veszélyes hulladékokat.

Az Újrahasználati Központban folyamatosan leadhatóak olyan tárgyak, amelyekre a tulajdonosaiknak már nincs szüksége, de valaki számára talán hasznosak lehetnek. Ezek a tárgyak egy jelképes raktározási költség megfizetése után megvásárolhatóak.

Másrészt szerettük volna a lakosságot ösztönözni arra, hogy vágott fenyő helyett gyökeres fát válasszon, amelyek aztán kiültetésre kerülnek egy erre a célra létrehozott fenyőligetbe. Ezzel a felesleges fakivágás mellett hozzájárulhatunk egyfajta városszépítéshez is, hiszen kevesebb fa kerül ki a közterületekre.

Kezdeményezésünk országosan is elismerésre került.

 

Az akciót támogatta Nyíregyháza Megyei Jogú Város Környezetvédelmi Alapja, valamint a NYÍRVV Nonprofit Kft.

 

 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kezdeményezésünkben, a díj közös érdemünk!