Big-bag zsákok értékesítése

  • Kezdőlap
  • Értékesítés
  • Big-bag zsákok értékesítése

Új szolgáltatással bővítjük tevékenységünket!

Az ÉAK Nonprofit Kft. a lakossági igényeket figyelembe véve új szolgáltatással bővíti tevékenységeit.

2021. május 10. napjától lehetőséget biztosít Nyíregyháza közigazgatási területén az építési-bontási hulladékok, valamint a zöldhulladékok big-bag zsákokban történő elszállítására.

A gyűjtéshez vásárolható zsákok 1 m3 térfogatúak. A zsákok maximum 1000 kg hulladék elhelyezésére alkalmasak.

Építési-bontási hulladék gyűjtéséhez biztosított zsák értékesítési ára bruttó 17.000 Ft.
Zöldhulladék
gyűjtéséhez biztosított zsák értékesítési ára bruttó 12.000 Ft.

A zsákokért fizetendő értékesítési ár tartalmazza a zsák árát, valamint az abban elhelyezett hulladék elszállításának és kezelésének díját is.

Tájékoztatjuk, hogy a zsákok közterületen történő tárolása esetén a szükséges közterület foglalási engedély beszerzéséről az igénybe vevőnek saját hatáskörben szükséges gondoskodnia. Közterület foglalási engedéllyel kapcsolatosan további információ www.nyirvv.hu Tel: 06-42/548-460

Felhívjuk a figyelmet, hogy a töltött állapotban lévő zsákokat olyan helyre kell kihelyezni, ahol az elszállítást végző darus-platós tehergépjármű közvetlenül, szilárd felületen mellé tud állni. Társaságunk megtagadhatja a szállítást, amennyiben a zsák olyan helyen van elhelyezve, ahonnan a gépjárműre történő gépi rakodást nincs lehetőség biztosítani vagy a zsák veszélyes hulladékot tartalmaz (pl. pala, festékes göngyöleg, stb…), illetve a zöldhulladék gyűjtő zsákban idegen anyag található.

A big-bag zsákokat Társaságunk Nyíregyháza, Bokréta utca 22. sz. telephelyén lehet személyesen megvásárolni.

Az értékesítés hétfőtől-csütörtökig 7.45 - 15.30, pénteken 7.45-től 12.15 óra (ebédszünet: 11.30-12:00) között biztosított.

Elszállítási időpont egyeztetés: 06-42/314-976

E-mail: hulladekszallitas@eakhulladek.hu