Karácsonyfadísz készítés hulladékból

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Karácsonyfadísz készítés hulladékból

Karácsonyfadísz készítés hulladékból

Készítsen díszeket értékes nyereményekért (tovább)

Kis Karácsony Zöld Karácsony

Karácsonyfadísz készítés hulladékból értékes nyereményekért

pályázat

2021. november 23 – 2021. december 16.

 

Többször hallottuk már, hogy a Hulladék érték, és bizony tényleg az.

Szeretnénk konkrét példákkal bemutatni, hogy nekünk ez mit is jelent, ezért december hónaptól elindítjuk Kreatív kuckónkat a hulladékcsökkentés jegyében.

Hónapról hónapra adunk új életet és értéket az Önök segítségével a már megunt, elhasznált tárgyaknak, csomagoló anyagoknak, igyekezve megtalálni aktualitásukat. Reményeink szerint az Önök által és általunk bemutatott ötletekből mások is inspirálódnak és készítik el saját kis csodájukat, amit aztán megosztanak velünk.

A Kreatív kuckó legelső alkotásának apropója, természetesen a közelgő karácsony. A tárgy pedig, amit erre a szép ünnepre készítünk és Önöket is készítésre buzdítunk, mi lehetne más, mint a fenyő éke, Karácsonyfa dísz. A legszebb, legötletesebb díszeket ezúttal jutalmazni is fogjuk!

A részvétel feltételei:

  • saját kézzel készített dísz,
  • nyilatkozat kitöltése, ahol fel van tüntetve a készítő neve, elérhetősége, illetve az, hogy miből és hogyan készült a dísz, (a nyilatkozat az ügyfélszolgálaton is kérhető, de letölthető ITT is!)
  • a dísz(ek) átadása a Korányi F. u. 3. sz. alatti Hulladékudvarban 2021. december 10-ig,
  • a legszebb, legkreatívabb dísz jutalma: 10.000.-Ft értékű ÉAK Nonprofit Kft. által kibocsátott utalvány (az utalványok beváltó helyeiről ITT tájékozódhat),
  • Aki részt kíván venni a különdíjas szavazáson, annak ezt a nyilatkozaton meg kell jelölnie. Ő hozzájárul ahhoz, hogy az alkotásról készült képet, a beazonosításhoz szükséges kódszámmal az ÉAK Nonprofit Kft. facebook oldalára feltöltsük. Erre december 13-án kerül sor és december 16-ig lehet szavazni. Külön díjban részesül, akinek a munkája a facebook oldalunkon a legtöbb kedvelést éri el. A különdíj egy ÉAK Nonprofit Kft. reprezentációs tárgyaiból összeállított ajándékcsomag.
  • A díszekkel ezután december 18-án feldíszítjük az ÉAK Nonprofit Kft. karácsonyfáját. A díszítésre természetesen várjuk a díszeket készítőket is.

Az akció részleteiről ITT tájékozódhat. 

Az adatkezelési tájékoztató ITT tölthető le.

További információ:

Tel.: 42/594-529

e-mail: pr@eakhulladek.hu