Szelektív Szombat

Szelektív Szombat

Idén május 19-én rendezi meg Társaságunk, valamint Nyíregyháza Város Önkormányzata a Szelektív Szombat nevű rendezvényt a Városnap keretein belül.

Idén május 19-én rendezi meg Társaságunk, valamint Nyíregyháza Város Önkormányzata a Szelektív Szombat nevű rendezvényt a Városnap keretein belül. A rendezvény ingyenes, helyszíne változatlanul a Kossuth tér lesz. A program célja, hogy felhívjuk a résztvevők figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára és játékos vetélkedők segítségével elmélyítsük annak gyakorlatát. 

A vetélkedő állomásain a feladatok teljesítése közben a tapasztalatok mellett ajándékokkal is gazdagodhatnak a résztvevő gyerekek.

A legjobban teljesítő családokat pedig értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A vetélkedőkön való sikeres részvétel nemcsak a családok számára jelent nyereményt, hanem az oktatási/nevelési intézmények is jutalmat kaphatnak. Versenyt hirdetünk ugyanis az iskolák és óvodák között is. Minél több családot (egy család: min. 2 fő) nevez be egy intézmény a családi napra, annál nagyobb esélye van a fődíj elnyerésére, ami iskolák esetében egy 50.000 Ft értékű sportszerekre beváltható utalvány, óvodák esetében szintén 50.000 Ft értékű játékokra váltható utalvány lesz.

A tanulságos és gyakorlatias játékok mellett lufis bohóccal, arcfestőkkel, kukás-konténeres autó bemutatóval, kézműves sátorral és sok-sok érdekes programmal várjuk a résztvevőket. A fellépők között olyan neves előadók is szerepelnek majd, mint az Alma Zenekar, Opitz Barbi, Korda György és Balázs Klári, valamint este Kasza Tibi ad élő koncertet.

 

További információk:

TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft.

Tel.: 42/594-508

E-mail: hajnal.tunde@thgkft.hu