Többlet hulladékgyűjtő zsák a zöld hulladéknak

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Többlet hulladékgyűjtő zsák a zöld hulladéknak

Többlet hulladékgyűjtő zsák a zöld hulladéknak

A lakossági igényeket és a környezettudatos hulladékgazdálkodás elvárásait szem előtt tartva az ÉAK Nonprofit Kft. a jövőben újabb hulladéktípusnál biztosítja a többlethulladék gyűjtő zsák igénybevételét. (tovább...)

A lakossági igényeket és a környezettudatos hulladékgazdálkodás elvárásait szem előtt tartva az ÉAK Nonprofit Kft. a jövőben újabb hulladéktípusnál biztosítja a többlethulladék gyűjtő zsák igénybevételét.

 

A szürke színű emblémás zsák használata mellett 2022. április 11-től lehetővé válik a többlet ZÖLD HULLADÉK elkülönített gyűjtésére szolgáló emblémás, zöld színű hulladékgyűjtő zsák vásárlására is. A zsák ára bruttó 315 Ft/db, mely tartalmazza a gyűjtőzsák árát, valamint a gyűjtőzsákban kihelyezett zöldhulladék elszállításának és kezelésének a díját is.

 

Amennyiben az Önöknél keletkező zöldhulladék mennyisége meghaladja az állandó gyűjtőedény (biokuka) űrtartalmát, abban az esetben ez a többlet hulladék a zöld színű emblémás zsákban helyezhető ki.

A zsák KIZÁRÓLAG zöldhulladékot (gyümölcs- és zöldségmaradvány, hervadt virág, falevél, levágott fű, kerti gyom, összeaprított ág, faforgács, fűrészpor) tartalmazhat!

Az előzetesen megvásárolt zöldhulladék gyűjtő zsák a „biokuka” mellé helyezhető ki az adott gyűjtési napon, melyet kollegáink mennyiségi korlát nélkül elszállítanak a zöldhulladékkal együtt.

 

A ZÖLD színű hulladékgyűjtő zsák vásárlására az alábbi helyszíneken van lehetőség:

 

  • ÉAK Nonprofit Kft. Központi telephelye Nyíregyháza, Bokréta utca 22.

Az értékesítés hétfőtől-csütörtökig 7.45 - 15.30, pénteken 7.45-től 12.15 óra (ebédszünet: 11.30-12:00) között biztosított.

 

  • ÉAK Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálati iroda Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 3.

Hétfő/Kedd/Csüt. 07.30 - 15.30; Szerda: 07.15 - 18.30; Péntek: 07.30 - 12.30, Szombat/Vasárnap: ZÁRVA

 

Viszonteladói partnerek jelentkezését várjuk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területéről!

További információ: (+36) 42 508 369 telefonszámon!