Karácsonyfáért ajándék akció

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Karácsonyfáért ajándék akció

Karácsonyfáért ajándék akció

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, az ÉAK Nonprofit Kft. és a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2022. január 3. és január 15. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez. (tovább...)

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, az ÉAK Nonprofit Kft. és a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2022. január 3. és január 15. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez.

 

Az akció ideje alatt minden egyes - Korányi F. u. 3., valamint Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarokba – beszállított vágott karácsonyfáért 1 db ÉAK-nyereményszelvényt kapnak a résztvevők, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek.

 

Az idei évben is tovább folytatjuk az Ültess egy karácsonyfát kezdeményezést! A földlabdás karácsonyfákért  3 db ÉAK-nyereményszelvényt, valamint 4000 Ft összértékű ÉAK és NYÍRVV Szolgáltatási utalványt adunk. Az így beérkezett gyökeres fenyőfák a NYÍRVV Nonprofit Kft. szakszerű gondozása után tavasszal kiültetésre kerülnek a Bujtos városrészen erre a célra kialakított fenyőligetbe.

 

 

Ajándéksorsolás: 2022. január 15-én 14 órától a Nyíregyháza, Kerék u. 1. szám alatti Hulladékudvarban található Újrahasználati és Tájékoztató Központban kerül megrendezésre.

 

A Hulladékudvarokban hétfőtől péntekig 7 órától 17 óráig, szombaton 8 órától 14 óráig várjuk ügyfeleinket.

 

Tegyünk együtt a szebb és zöldebb környezetért!

 

A kezdeményezés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Környezetvédelmi Alapjának támogatásával valósul meg.

 

A földlabdás fenyőfák szakszerű gondozásáról ITT olvashatnak.

Az ÉAK Nonprofit Kft. szolgáltatási utalványainak beváltóhelyeiről ITT tájékozódhat.

A NYÍRVV Nonprofit Kft. szolgáltatási utalvány beváltóhelyeiről ITT tájékozódhat.

 

Adatkezelési tájékoztató ÉAK

Adatkezelési tájékoztató NYÍRVV