Konténermosás

Konténermosás

Tájékoztatás zártrendszerű, gépi konténermosásról (Olvassa tovább!)

Az ÉAK Nonprofit Kft. 2021. szeptember 9-én megkezdi Nyíregyháza közigazgatási területén a bérelt 1100 l-es hulladékgyűjtő konténerek mosását, fertőtlenítését.


A konténermosó berendezés 350 bár üzemi nyomású mosó forgófej használatával biztosítja a gyűjtőedény külső és belső felületén található szennyeződések eltávolítását. A mosás során zsírtalanító- és tisztítószeren felül, felületfertőtlenítőt is használunk. 

A bérelt edények mosását követően egyedi megrendelés alapján lehetőséget tudunk biztosítani a saját tulajdonban lévő 1100 l-es edények mosására is.  A konténermosás és fertőtlenítés díja 5.000 Ft/db + ÁFA.

A díj tartalmazza a zsírtalanító- és tisztítószerek, a felületfertőtlenítő díját, a kezelő személyzet biztosítását, valamint – a mosás előtt az edények járatrendszerben történő begyűjtését követően – az edényekben található „beleragadt” hulladék eltávolítását is.

Amennyiben a bármelyik kontérnermosási lehetőséggel kívánnak élni, kérjük 2021. október 15. napjáig szíveskedjenek megrendelésüket megküldeni az ugyfelszolgalat@eakhulladek.hu vagy a csaki.petra@eakhulladek.hu címre.

További információ: Csáki Petra 06-20/619-9932 telefonszámon.