Ügyfélszolgálati irodáink továbbra is zárva tartanak

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Ügyfélszolgálati irodáink továbbra is zárva tartanak

Ügyfélszolgálati irodáink továbbra is zárva tartanak

A koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében, továbbra is zárva tartja az ügyfélszolgálati irodáit visszavonásig, valamint a személyes ügyfélfogadási helyeken szünetel az ügyintézés.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

tájékoztatja ügyfeleit, hogy a koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében,

továbbra is zárva tartja az ügyfélszolgálati irodáit visszavonásig, valamint a személyes ügyfélfogadási helyeken szünetel az ügyintézés.

A változásbejelentéshez, szüneteltetéshez, kivizsgálást igénylő panaszügyintézéshez szükséges bejelentést vagy kérelmet postai úton a 4400 Nyíregyháza, Bokréta u.22.sz. postacímre vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@eakhulladek.hu e-mail címre küldjék meg Társaságunk részére.

Telefonos ügyfélszolgálatunk változatlan formában működik a 42/508-369 hívószámon.

Kérjük, hogy a változásbejelentési és szüneteltetési kérelmek benyújtásához lehetőség szerint a  www.eakhulladek.hu honlapon, az Ügyfélszolgálat/Letölthető nyomtatványok menüpontban található nyomtatványmintát használják, vagy kérelmüket az abban foglalt tartalmi elemek figyelembe vételével nyújtsák be. A nyomtatvány mellett meg kell küldeni az a változás alapjául szolgáló dokumentum(ok) másolatát is.  Amennyiben a változások rögzítéshez a megfelelő adatok nem állnak rendelkezésre, Társaságunk hiánypótlás keretében kérni fogja Önöktől.

A kérelmek beküldésével kapcsolatosan telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre.

 

Megértésüket köszönjük!