Tájékoztató

Tájékoztató

A Kerék utcai hulladékudvar igénybevételének lehetőségei

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbiak szerint tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot a hulladék-átvételi lehetőségekről a veszélyhelyzet alatt.

Hulladékkezelő üzemek:

A nyíregyházi, kisvárdai és nagyecsedi hulladékkezelő üzemek szolgáltatását kizárólag csak hulladékkezelési szerződéssel rendelkező (átutalással fizető) partnereink vehetik igénybe, a lakossági hulladékátvétel határozatlan ideig szünetel.

A hulladékkezelő üzemek nyitvatartási ideje (szerződött partnerek részére): hétfőtől péntekig, munkanapokon 8 órától 15 óráig módosult.

Hulladékudvarok:

Társaságunk 2020. április 7. napjától az alábbi feltételekkel újra megnyitja a Nyíregyháza, Kerék utca 1. szám alatti hulladékudvart.

Társaságunk számára kiemelten fontos ügyfeleink és munkatársaink egészsége. Kérjük fontolja meg, valóban szükséges-e a hulladékudvart jelen helyzetben igénybe vennie!

A hulladékudvar szolgáltatásait továbbra is csak a közszolgáltató nyilvántartásában szereplő, közszolgáltatási díj fizetésére kötelezett, közszolgáltatási díjat maradéktalanul megfizető természetes személy ingatlanhasználó veheti igénybe az alábbi feltételekkel:

  • Nyitvatartási idő hétfőtől - péntekig 7.00-15.00 között. (2020. április 10. és 13. napján – húsvét ünnep - zárva tart).
  • A hulladékudvarban egyidejűleg legfeljebb két gépjármű, illetve legfeljebb két ügyfél tartózkodhat!
  • A hulladékudvarban tartózkodás időtartama alatt csak olyan távolságra és annyi időre hagyhatják el a járművüket, ami a hulladék lepakolásához szükséges.
  • A kezelőszemélyzettől kötelezően 1,5 méter távolságot kell tartani.
  • A beszállított hulladék konténerben történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. A rakodáshoz személyzetet, rakodó eszközt, segítséget nem tudunk biztosítani.
  • Kérjük, saját védelmük érdekében a védőeszközről és a kézfertőtlenítésről gondoskodjanak.
  • A hulladékudvarba történő belépés hosszabb időt vehet igénybe. A várakozás ideje alatt kérjük tartózkodjanak gépjárművükben.

Felhívjuk figyelmüket, hogy e rendkívüli, pandémiás helyzetben, a koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében a higiéniai szabályok fokozott betartása, valamint a személyes érintkezések minimalizálása a legfontosabb!

Felelősségteljes magatartással, egymásra fokozottan figyelve, a fenti szabályozásokat betartva óvjuk egymást!