Hulladékudvarok igénybevétele

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Hulladékudvarok igénybevétele

Hulladékudvarok igénybevétele

2020. május 4. napjától újra megnyitjuk a Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 3. szám alatti hulladékudvart.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbiak szerint tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot a hulladék-átvételi lehetőségekről:

Hulladékudvarok:

Társaságunk 2020. május 4. napjától az alábbi feltételekkel újra megnyitja a Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 3. szám alatti hulladékudvart.

A hulladék udvarban található ügyfélszolgálati iroda továbbra is zárva tart.

Társaságunk számára kiemelten fontos ügyfeleink és munkatársaink egészsége. Kérjük fontolja meg, valóban szükséges-e a hulladékudvart jelen helyzetben igénybe vennie!

A Korányi Frigyes utca 3. szám és a Kerék utca 1. szám alatti hulladékudvarok szolgáltatásait továbbra is csak a közszolgáltató nyilvántartásában szereplő, közszolgáltatási díj fizetésére kötelezett, közszolgáltatási díjat maradéktalanul megfizető természetes személy ingatlanhasználó veheti igénybe az alábbi feltételekkel:

Nyitvatartási idő hétfőtől - péntekig 7.00-15.00 között.

A hulladékudvarban egyidejűleg legfeljebb két gépjármű, illetve legfeljebb két ügyfél tartózkodhat!

A hulladékudvarban tartózkodás időtartama alatt csak olyan távolságra és annyi időre hagyhatják el a járművüket, ami a hulladék lepakolásához szükséges.

A kezelőszemélyzettől kötelezően 1,5 méter távolságot kell tartani.

A beszállított hulladék konténerben történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. A rakodáshoz személyzetet, rakodó eszközt, segítséget nem tudunk biztosítani.

Kérjük, saját védelmük érdekében a védőeszközről és a kézfertőtlenítésről gondoskodjanak.

A hulladékudvarba történő belépés hosszabb időt vehet igénybe. A várakozás ideje alatt kérjük tartózkodjanak gépjárművükben.

Felhívjuk figyelmüket, hogy e rendkívüli, pandémiás helyzetben, a koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében a higiéniai szabályok fokozott betartása, valamint a személyes érintkezések minimalizálása a legfontosabb!

 

Hulladékkezelő üzemek:

A nyíregyházi, kisvárdai és nagyecsedi hulladékkezelő üzemek szolgáltatását továbbra is kizárólag csak hulladékkezelési szerződéssel rendelkező (átutalással fizető) partnereink vehetik igénybe, a lakossági hulladékátvétel határozatlan ideig szünetel.

A hulladékkezelő üzemek nyitvatartási ideje (szerződött partnerek részére): hétfőtől péntekig, munkanapokon 8 órától 15 óráig módosult.

Felelősségteljes magatartással, egymásra fokozottan figyelve, a fenti szabályozásokat betartva továbbra is óvjuk egymást!